De dienstverlening van G-2

Een eigen bedrijf geeft veel voldoening: je bent immers niet alleen verantwoordelijk voor je eigen keuzes, maar ook voor je eigen successen. Zelfstandig ondernemers zijn vaak echte ‘ambachtsmensen’ die goed en toegewijd met hun vak bezig zijn. Maar… het ondernemersschap is ook een vak op zich.

Formulieren invullen, cijfers, papieren, facturen: ziet u dit soort administratieve zaken vooral als een noodzakelijk kwaad en als het minst leuke onderdeel van uw onderneming? Laat uw administratie en boekhouding dan over aan G-2.

Het werk is bij mij in goede handen en je hebt extra tijd over om je te richten op je kernactiviteiten.

Hoe belangrijk een goede administratie is, blijkt wel uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Slechts 54% van de ondernemingen bestaat langer dan vijf jaar. Door gebruik te maken van de diensten van G-2 creëer je voor jezelf grotere overlevingskansen én een hogere succesrate.

Administratie

De hele administratie uitbesteden aan G-2 of zelf je administratie voeren en laten controleren, alles is mogelijk.

Ik zorg dat je administratie up-to-date is zodat we niet alleen behaalde resultaten uit het verleden zien maar ook inzicht en overzicht hebben waarmee jij je plannen voor de toekomst kan maken.

Jaarrekening

Een jaarrekening bied je een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van je bedrijf. Een eenmanszaak of VOF hoeft geen jaarrekening op te laten stellen en te laten deponeren.

Wel heb je jaarcijfers nodig voor de aangifte inkomstenbelasting en soms zal je ook jaarrekeningen moeten laten zien aan je bank, leasemaatschappij of een andere instantie.

Belastingen

De jaarlijkse aangifte kost ondernemers veel kostbare tijd. Leuker kunnen we het niet maken maar wel makkelijker. Maak dus van je aangifte geen belasting.

G-2 heeft 20 jaar ervaring met de aangifte en heeft kennis van de actuele wet- en regelgeving. Ik kan er voor zorgen dat je optimaal profileert van alle regelingen.

Advies

Je kan bij G-2 terecht met alle vragen over cijfers en over je onderneming. Denk bijv. aan advies over investeringen, personeel, verzekeringen, contracten, ondersteuning bij een boekencontrole of misschien wil je gewoon eens sparren om te kijken of je meer rendement kunt behalen met je bedrijf.

En mocht ik iets zelf niet weten, dan weet ik wel naar wie ik u kan doorverwijzen. Want mijn belangrijkste advies is wel: schoenmaker blijf bij je leest.

Particulieren

Honderden particulieren hebben al de weg gevonden naar G-2. Ik help je – jaarlijks of eenmalig – met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting, overige formulieren, het controleren van de aangiften en het schrijven van verzoek- /bezwaarschriften.

Belasting betalen? Liever niet zal je denken. Belastingen zie je misschien als een noodzakelijk kwaad, met hulp voorkom je dat je meer belasting betaalt dan nodig is en dat je aangifte goed en correct word afgehandeld. Ik houd de continue veranderende wetgeving bij om je zo goed van dienst te kunnen zijn.

Overige diensten

Ook voor alle mogelijke andere financiële adviezen kun je een beroep doen op G-2. Van het invullen van formulieren tot het op orde brengen van de financiën. Sinds de crisis is dat een service die ik aan steeds meer mensen verleen. Inkomen verliezen en daardoor een stap terug moeten doen, is voor veel mensen erg moeilijk. Vaak passen ze hun levens- standaard pas aan als al het spaargeld op is en de schulden zich beginnen op te stapelen. Er worden dan kortetermijnbeslissingen genomen zonder enige visie. G-2 kan helpen een beter beeld te krijgen van je persoonlijke financiën.